Скороварка на 9 л BOHMANN BH-3509
Скороварка bohmann BH_3509 - це каструля, оснащена герметичною кришкою, що не пропускає повітря. Виготовляється з нержавіючої сталі
Як і все геніальне, принцип роботи цього винаходу простий. Основний секрет — в кришці, що герметично закривається, завдяки якій створюється високий тиск і температура піднімається до 120 градусів. Завдяки кришці кисень не потрапляє всередину скороварки. Завдяки цій нескладній знахідці продукти зберігають смак і властивості.
Характеристика:
- Об'єм: 9л/ø
- Захист від сильного тиску та можливості вибуху
- Високо технічна розробка, чудовий дизайн та зручність у використанні
- Відповідає міжнародному стандарту з технічних характеристик відкриття та закриття кришки
- Прогумоване кільце-прокладка має наддовгий термін служби
Як функціонує скороварка bohmann:
1. Готуються бажані страви, починаючи зі звичайною послідовністю: всі інгредієнти закладаються холодними, або, якщо вимагає рецепт, початкові кроки приготування, як обсмажування м'яса, овочів, рису тостатура для різотто і т.д. , Виробляються при відкритій кришці.
2. Коли все готово, каструля закривається, ставиться на інтенсивний вогонь до появи свистка, гучність якого залежить від моделі каструлі. Можливо, що спочатку з-під кришки просочується трохи пари чи крапельки рідини; зі збільшенням тиску гумовий запобіжник притиснеться повністю, створюючи герметичне закриття.
Свисток дає сигнал, що досягнуто максимальної температури, набагато вище 100 градусів, тому потрібно зменшити вогонь і рахувати хвилини варіння.
3. Коли потрібно дуже коротке варіння, вогонь зменшується до мінімуму, в той же час при більш тривалому варінні краще тримати вогонь веселіший, щоб запобігти зниженню температури.
4. Коли закінчився час варіння, знижують тиск у каструлі, піднімаючи вальволу на кришці. Не можна знімати кришку, поки не знизився тиск, щоб не спровокувати виплескування рідини з каструлі з наступними опіками і безладом на кухні.
5. Коли з-під вальволи не виходить більше пари, краще охолодити каструлю під струменем холодної води протягом декількох секунд, що дозволить знизити внутрішню температуру і тиск. Після цього можна відкривати кришку каструлі. Якщо залишити каструлю закритою, Блюдо варитиметься.
6. Якщо рецепт вимагає додавання якихось інгредієнтів під час варіння, знижують тиск і температури, як, якби час варіння закінчився, відкривають кришку, закладають необхідне, потім знову закривають каструлю, доводять до потрібного тиску та продовжують варіння.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.